ga direct naar

Vind ons op Facebook

Microdermabrasie

Microdermabrasie behandelingen bij de Helende Huid met Ultrapeel II. Een diepe, intensieve mechanische peeling voor zichtbare huidverbetering. Acne vermindert en littekens verbeteren.

Werking

Microdermabrasie met de Ultrapeel II is een mechanische dieptepeeling. Met behulp van een gecontroleerde stroom van microkristallen worden de dode huidcellen laagje voor laagje verwijderd. Microdermabrasie stimuleert de celvernieuwing en het onderhuids bindweefsel/collageen. Het egaliseert de huidskleur en verbetert de bloedcirculatie.

Toepassing van microdermabrasie

De microdermabrasie behandeling is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en alle leeftijden. Oneffenheden, grove poriŽn, pigmentvlekken, littekens, restacne en fijne lijntjes/rimpels worden minder zichtbaar of verdwijnen. De structuur van de huid wordt gladder en toont egaler.

Microdermabrasie zorgt er ook voor dat werkzame stoffen dieper in de huid kunnen worden gebracht.

Wat kun je verwachten bij microdermabrasie

De behandeling is niet pijnlijk en het voelt aan als een zandstraal en/of stofzuigertje op de huid. Afhankelijk van de reden voor toepassing van de microdermabrasie kan gekozen worden voor een oppervlakkige of middeldiepe tot diepe behandeling. Er zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken

Na de behandeling

De huid is na de behandeling meestal alleen wat rood en soms wat gezwollen. Bij diepe behandelingen kunnen puntbloedingen ontstaan. Dit is echter volledig afhankelijk van het huidtype en deze reacties verdwijnen gewoonlijk snel. De huid is de eerste weken na behandeling vrij kwetsbaar voor de zon. Het gebruik van een zonnebrandmiddel met een hoge factor is aan te raden.

Ultrapeel II microdermabrasie apparaat