ga direct naar

Vind ons op Facebook

Naaldloze mesotherapie

Naaldloze mesotherapie bij de Helende Huid brengt werkzame stoffen diep in de huid. Optimale voeding of reiniging, net wat je huid nodig heeft.

Naaldloze mesotherapie is een effectieve methode om werkstoffen diep in de huid in te brengen, maar dan zonder zonder naalden.
De Helende Huid gebruikt hiervoor het Ultrapeel Transderm Ionto System in combinatie met Ultrapeel II microdermabrasie.

Het Ultrapeel Transderm Ionto System is goed gekeurd door de FDA, (food and drug administration in de USA). De FDA verklaart dat het is aangetoond dat het systeem geschikt is voor medische doeleinden en een alternatief is voor injecties om ionische oplossingen lokaal in het lichaam in te brengen.

Werking en toepassing van naaldloze mesotherapie

Voorafgaand aan de behandeling gebruik je gedurende 2-3 weken Rasaderma. Dit krachtige product op natuurlijke basis zorgt ervoor dat afvalstoffen in de huid los gemaakt worden.

Het Ultrapeel II microdermabrasie systeem zorgt voor een oppervlakkige peeling van de opperhuid. Hierdoor kan de dermo-electroporatie technologie werkstoffen diep in de lagen onder de opperhuid aanbrengen. Dit gebeurt met een laagfrequent elektromagnetisch veld.
De gebruikte werkstoffen zijn krachtige ayurvedische kruiden die de huid reinigen of voeden.

De micodermabrasie behandeling is niet pijnlijk en het voelt aan als een zandstraal en/of stofzuigertje op de huid. Tijdens de mesotherapie behandeling ervaar je een lichte prikkeling.

Voor welke huidproblemen is deze behandeling geschikt?

  • Acnehuid en acne-littekens
  • Onzuivere huid
  • Pigmentvlekken
  • Rokershuid (doorbloeding stimuleren)
  • Cellulite