ga direct naar

Vind ons op Facebook

Biologische peeling, Green Peel ®

De biologische peeling van dr. Schrammek droogt de huid minder uit. Op lange termijn blijft de conditie van de huid daardoor beter gewaarborgd.

De biologische peeling van dr. Schrammek is met zorg gekozen. Deze plantaardige kruidenpeeling is doeltreffend en vermijdt alle mogelijke neveneffecten zoals een droge huid. Het stimuleert de doorbloeding van de huid waardoor de huid zich van binnenuit herstelt.

De Green Peel ® peelings van dr. Schrammek verbeteren de doorbloeding van de huid en zorgen er voor dat de hoornlaag los komt. Hierdoor gaat de huid vervellen. Daarnaast stimuleert de peeling de regeneratie van de opperhuid en stimuleert zij de vorming van collageen, waardoor de kwaliteit van de huid verbetert en littekens verminderen. Een biologische peeling bevordert de genezing van papels en puisten.

De biologische peelings zijn toepasbaar bij acne, littekens, striae, cellulite en pigmentstoornissen.

De Green Peel ® peelings zijn er in diverse sterktes en worden toegepast in kuurverband. Een kuur begint met een Green Peel ® Fresh Up. Tijdens de Green Peel ® Fresh Up kan de huid wennen aan het product. De Geen Peel Fresh Up kuur bestaat uit 4 behandelingen gedurende 4 weken. De Fresh Up periode wordt opgevolgd door een Green Peel ® Energy kuur, of een Green Peel ® Classic kuur. De Green Peel ® Classic is daarbij de sterkste kuur. Welke kuur wordt ingezet is afhankelijk van jouw huidtype en de mate van acne of littekenvorming.

De serie biologische peelings van dr. Schrammek, de Green Peel ® zijn samengesteld uit zuiver plantaardige ingrediënten en bevat geen toegevoegde chemicaliën en synthetische stoffen. Er zijn weinig tot geen neveneffecten bekend en de peelings geven al na 5 dagen resultaat.

vervelling bij biologische peeling