Behandeling van rosacea

Rosacea behandelen we op natuurlijke wijze en effectief van binnenuit met ayurveda therapie.

Rosacea behandelen

Ben je op zoek naar een natuurlijke oplossing voor rosacea die jouw huid blijvend verbetert? De Helende Huid behandelt rosacea effectief van binnenuit met ayurveda en huidtherapie.

Waarom rosacea van binnenuit behandelen

Bij rosacea ligt de oorzaak niet in de huid zelf, maar dieper. Bij rosacea speelt ophoping van hitte in het lichaam in combinatie met een hormonale disbalans een belangrijke rol. Door de oorzaak aan te pakken verbetert de huid blijvend. Zolang je de oorzaak niet behandelt blijven de symptomen terug komen.

Iedere persoon is uniek. Door de tijd te nemen voor het onderzoek krijg je een persoonlijk behandelplan. Met speciaal op maat geselecteerde ayurvedische kruiden kunen we effectief rosacea behandelen. De kruiden zorgen ervoor dat de afvalstoffen het lichaam via de normale weg verlaten. Hierdoor wordt de huid van binnenuit verbeterd.

Rosacea therapie

Meestal bestaat de therapie bij rosacea afwisselend uit supplementen voor reiniging en balancerende therapie. Tijdens het reinigen verlaten de afvalstoffen het lichaam via de bloedbaan. De hitte in de huid kan dan tijdelijk iets toenemen. Trapsgewijs neemt de druk en de hitte in de huid af, zodat de huid zich weer kan herstellen.

Voor de thuisverzorging krijg je producten van het merk Rasasara mee. Deze producten zorgen voor de nodige verkoeling en herstel van de huid.

Ondersteunend aan de rosacea therapie kan camouflage worden toegepast om de roodheid minder zichtbaar te maken. En bij een lichte vorm van verwijde bloedvaatjes kan coagulatie worden toegepast. Daarnaast is een acnebehandeling mogelijk om eventuele puistjes te behandelen.

De therapeut, Brenda van der Vliet, is kwaliteitsgeregistreerd huidtherapeut en ayurveda therapeut. Zij heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van rosacea op natuurlijke wijze met als doel rosacea zo effectief mogelijk te behandelen met een blijvend resultaat.

Een afspraak maken? bel 020 789 3551 of 06-17292695

Wil je meer weten over de rosacea behandeling en de te verwachten resultaten? Bel voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek. Tel. 020 789 3551 of 06-17292695.


< aandoeningen een afspraak maken >Meer informatie over rosacea behandelingen


ayurveda therapie

lees meer over ayurveda therapie >


Coagulatie

De behandeling van de verwijde bloedvaatjes bestaat uit elektrische coagulatie waarbij de bloedvaatjes door middel van een elektrisch stroompje worden dicht gebrand. Na de behandeling kan een klein korstje ontstaan die na enkele dagen verdwijnt.

De behandeling van verwijde bloedvaatjes op een huidgebied kan één keer per tien à veertien dagen plaatsvinden. De huid heeft namelijk de tijd nodig om volledig te herstellen.

Camouflage therapie

Met een speciale camouflage-crème is de roodheid minder zichtbaar te maken. In een consult wordt de juiste kleur bepaald en aangebracht. Vervolgens wordt er aangeleerd hoe je zelf de camouflage-crème kunt toepassen.stel een vraag