Lipoedeem de baas

Het lipoedeem herstelprogramma is een effectief behandelprogramma, waardoor je weer vrij kunt bewegen, zonder vermoeidheidsklachten of pijn. Bovendien verbeteren de contouren en is in veel gevallen afname van het vetweefsel mogelijk.

Heb je al jaren het gevoel dat je benen alleen maar dikker worden, ondanks lijnen en sporten? Dan bestaat de kans dat je lipoedeem hebt.

drie stadia van lipoedeem
  • Zwaar gevoel in de benen
  • Afgenomen spierkracht
  • Pijn bij aanraking
  • Cellulite
  • Blauwe plekken
  • Gewrichtsproblemen
  • Overgewicht

Lipoedeem is een pijnlijke en chronische vet- en vochtophoping door een stoornis in de aanmaak van vetweefsel. Het is een aandoening waar tot op heden geen oorzaak voor gevonden is.

Het Lipoedeem herstel programma

Het is de Helende Huid gelukt om volgens natuurgeneeskundige begrippen de oorzaak te achterhalen en het ziekteproces te beschrijven. Dit heeft de weg vrijgemaakt voor een behandelplan. De resultaten met dit behandelplan zijn in de meeste gevallen erg goed.

De diagnostiek vanuit ayurveda geeft nieuwe inzichten over oorzaak en gevolgen van lipoedeem. Vanuit natuurgeneeskundige case studies zijn de volgende onderliggende oorzaken vastgesteld die lipoedeem als gevolg hebben:

  • Metabolisme in het spierweefsel is verstoord met als gevolg vorming van afvalstoffen.
  • Door het verstoorde metabolisme in het spierweefsel vormt zich overmatig onderhuids vetweefsel van lage kwaliteit.

Voor een deel is het behandelplan generiek, maar voor een belangrijk deel is het ook individueel te bepalen. De verschillen per persoon zijn namelijk vrij groot.

Het doel van het programma

Het behandelplan is primair gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven. Minder pijn, meer kracht en meer uithoudingsvermogen. In veel gevallen neemt de omvang echter ook af.

Voor wie is dit behandelprogramma geschikt?

Bij lipoedeem in stadium 1 en 2 zijn goede resultaten te verwachten. Bij lipoedeem in stadium 3 is het resultaat moeilijk te voorspellen. Tijdens het intakegesprek krijg je daarover meer duidelijkheid.


herstelprogramma > een afspraak maken >

gratis intake

bel voor advies
of een geheel vrijblijvende intake.

020-7893551 of
06-17292695

Cliënten over...

Professional met juiste aanpak! De Helende Huid kijkt naar je persoonlijke conditie en maakt hiervoor een compleet behandelplan. Lees meer.

Ik kwam bij de Helende Huid voor Lipoedeem, niet alleen voor het aanpakken van pijn, maar ook voor een cosmetische behandeling. Brenda maakte mij duidelijk dat als je de kern niet aanpakt zij een minder goed resultaat zou behalen. Ayurveda therapie in combinatie met endermologie is voor mij de uitkomst. Al jaren hoor ik; je moet er maar mee leren leven, steunkousen gaan dragen en letten op mijn eten.. Eindelijk heb ik een therapeut gevonden die de oplossing heeft voor mijn probleem. IK heb minder pijn en de contouren van mijn benen worden steeds mooier. Ik kan de Helende Huid van harte aanbevelen!

Mireille

terug.

stel een vraag