Acne behandeling

Acne behandelen we met uitwendige behandelingen én van binnenuit voor het beste resultaat.

Door effectieve behandelingen van de huid en natuurgeneeskunde op basis van ayurveda te combineren verbetert de huid zichtbaar en met een blijvend resultaat. De uitwendige acne behandelingen reinigen de huid en verbeteren de huidstructuur. Tegelijk pakt ayurveda therapie bij acne de onderliggende oorzaak van acne aan van binnenuit.

Onderdelen van het behandelprogramma.

  • huidtherapeutisch en natuurgeneeskundig onderzoek
  • microdermabrasie en mesotherapie
  • biologische peelings
  • verwijderen van afvalstoffen
  • herstel van de hormoonbalans
  • natuurlijke therapeutische huidproducten en ayurvedische supplementen
  • voorschrift voeding en leefstijl

Het resultaat

Op natuurlijke wijze is met ayurveda therapie een aanzienlijke huidverbetering te behalen, met een acne verbetering van 80 tot 90%.


een afspraak maken >Meer informatie over de acne behandelingen


acne therapie van binnenuit

Ayurveda therapie is het natuurgeneeskunde gedeelte van de behandeling, waarbij acne van binnenuit wordt aangepakt. De aanpak verschilt sterk van persoon tot persoon. Aan de hand van een ayurvedische diagnose krijg je een behandeltraject die het beste bij jou past.

lees meer over ayurveda therapie bij acne>


dieptereiniging

Bij een acne behandeling beginnen we met het goed reinigen van de huid. Met een steriel naaldje wordt er dan een kleine opening gemaakt. Vervolgens worden alle comedonen en pusteltjes verwijderd. De dieptereiniging kan worden uitgebreid met een eiwit splitsende peeling van dr. Schrammek, een masker en een lymfedrainage waarmee de afvoer van afvalstoffen uit de huid wordt bevorderd. Voor de gevoelige huid gebruiken we producten van Rasasara of Uspa. De productkeuze is afhankelijk van de acne en jouw huidtype.

Biologische peeling, Green Peel ®

De Green Peel ® peelings van dr. Schrammek verbeteren de doorbloeding en zorgen er voor dat de hoornlaag los komt. Hierdoor gaat de huid vervellen. Daarnaast stimuleert de peeling de regeneratie van de opperhuid en stimuleert zij de vorming van collageen, waardoor de kwaliteit van de huid verbetert en littekens verminderen. Er zijn diverse kuurvormen. Welke kuur wordt ingezet is afhankelijk van jouw huidtype en de mate van acne of littekenvorming.

meer over biologische peeling >


microdermabrasie

Met behulp van een gecontroleerde stroom van microkristallen worden de dode huidcellen laagje voor laagje verwijderd. Microdermabrasie stimuleert de celvernieuwing en het onderhuids bindweefsel/collageen, het egaliseert de huidskleur en verbetert de bloedcirculatie.

meer over microdermabrasie>


Rasasara ® Huidverzorgingsproducten

De Helende Huid importeert exclusief het australische merk Rasasara ®. Rasasara is een relatief klein bedrijf dat kwalitatief zeer goede producten maakt met de kennis van ayurveda. Het resultaat is een productenlijn voor vele verschillende huidtypen die werkelijk in staat zijn om de huid te verbeteren. Rasasara is volledig biologisch.

biologische peeling

Cliënten over...

Door de combinatie van acné behandelingen en voedingsadvies ben ik nu geruime tijd van mijn acné af, waar ik vanaf mijn 16e al last van heb gehad. Lees meer.

Door de aanpassing van bepaalde voedingsgewoontes en ondersteuning van fantastische Ayurvedische kruiden en -middelen heeft de huid de kans gekregen om zich van binnenuit te herstellen en langzaam steeds mooier te worden. Brenda heeft mij vele inzichten aangereikt waardoor ik bepaalde eenvoudige voedingsgewoontes heb kunnen aanpassen die ik steeds beter weet te integreren in mijn leven. Hierdoor zie ik er nu niet alleen beter uit, maar voel ik me ook veel beter en energieker doordat er nu een volledigere verbranding is en de stoelgang nu dagelijks. Bovendien ben ik minder kouwelijk geworden en heb nauwelijks verkoudheden meer. Brenda biedt een unieke combinatie van behandelingen vanuit Ayurveda en Huidtherapie die voor elk probleem een oplossing kan bieden.

Ellen – 39 jaar

terug.

stel een vraag